Huisartspraktijk Zoggel is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
Zie Welkom
Telefoonnummer: Zie Welkom
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Voorbereiden op de ramadan


Op 6 mei begint de ramadan. Voor veel moslims een tijd om te vasten. Heeft u een ziekte of gebruikt u medicijnen? Dan kan vasten gezondheidsproblemen geven.
Lees verder »

Dokter Houtman stopt per 1 januari, opvolgster dokter Van Haren


Aan de patiënten van mijn praktijk, de afgelopen jaren was het voor mij een eer om, indien nodig, voor u te zorgen en daarvoor van u het vertrouwen te krijgen. Echter door de veranderingen in de zorg merk ik dat ik steeds minder energie van mijn werk krijg. Daarom ga ik per 1 januari stoppen als huisarts. Dit kan gelukkig omdat ik een bevlogen huisarts als opvolger heb gevonden in Anneke van Haren. Ik wens u een goede gezondheid toe. Maar mocht de gezondheid te wensen overlaten bent u bij dokter van Haren in goede handen.
Lees verder »

Cursus: Stress? Ontspannen kun je leren.


In november start Marcel Sauvé weer met een cursus Stress, ontspannen kun je leren. Elke donderdag in november van 18.30 tot 20.30 uur is er een themabijeenkomst: Draagkracht/draaglast, Gedachteschema, Assertiviteit, Ontspannen. Elke bijeenkomst bestaat uit stuk theoretische onderbouwing en ontspanningsoefeningen.
Lees verder »

Ondersteuning voor familieleden van mensen met psychische problemen


De gemeente Oss/Uden/Veghel werkt ook dit jaar weer samen met Indigo om familieleden en naasten van mensen met psychische problemen te ondersteunen. Dit kan in een groep, met een individueel gesprek of met een online cursus. De groepen starten twee keer per jaar, individuele gesprekken of online cursussen zijn direct na aanmelding mogelijk. Voor medewerkers in het veld biedt Indigo voorlichting en consultatie aan.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten

Contact

Spoednummer 0413-225665
 

Huisartspraktijk Zoggel

Wetstrikkel 1
5404 MP Uden
Telefoon:
zie welkom
Fax:
0413-752352
www.huisartszoggel.nl
Routebeschrijving >